ГЕРБ и СДС, които се явиха заедно и на евроизборите

...
ГЕРБ и СДС, които се явиха заедно и на евроизборите
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС заедно и на местния вот, Борисов нападна БСП

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, които се явиха дружно и на евроизборите през май, подписаха съглашение за взаимно явяване и на локалния избор. Малко по-късно министър председателят атакува Българска социалистическа партия поради

Събитието се излъчваше онлайн във Facebook, само че не беше оповестено авансово за медиите, нямаше и въпроси. Споразумението беше подписано в централата на ГЕРБ, където участваха водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, министър председателят Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова, която към момента не е оповестена публично като претендент на ГЕРБ за нов кметски мандат в столицата.

" Това е като продължение на сполучливата акция, която направихме на евроизборите. Целта е това обединяване да остане първа политическа мощ, да имаме най-вече кметове, общински съветници в страната ", съобщи Румен Христов.

Споразумението не постанова на локалните структури да се явят дружно на вота, а ги подтиква да го създадат, изясни той. Според него дясното ръководи по-добре и би трябвало да продължи да ръководи освен страната, само че и общините.

По думите на премиера Бойко Борисов Съюз на демократичните сили е партия, " донесла демокрацията и постоянно ми е било прелестно да работят с тях ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР