ГЕРБ и ДПС днес се разбраха с Асен Василев, а

...
ГЕРБ и ДПС днес се разбраха с Асен Василев, а
Коментари Харесай

Трифонов: ГЕРБ и ДПС се разбраха с Асен Василев, а не с Денков, което показва кой е премиерът

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи през днешния ден се схванаха с Асен Василев, а не с Денков, което ясно демонстрира кой е същинският министър-председател в това държавно управление. Изводът е толкоз явен. Просто бизнес и то с Асен Василев “.

Това написа в профила си във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

Той акцентира, че Василев е заречен, че няма да прави никакви обединения с Българска социалистическа партия, Възраждане и Има Такъв Народ.

„ За другите не знам, само че за „ ИТН ” знам. Не е имало потребност да ни загатва, ние по принцип не го щем. И него, и неговите подчинени. Веднъж ги свалихме и ще създадем всичко допустимо отново да ги свалим. Нищо персонално, просто правдивост. ГЕРБ, ДПС  и “Продължаваме смяната ” се схванаха за дерогацията. Естествено, че ще се схванат. Те са се събрали да печелят, а не да ръководят. Тоест, да печелят като ръководят. А облагите не търпят страсти. Те изискват взаимни взаимни отстъпки. Както споделят в “Кръстникът ”: Нищо персонално, просто бизнес. Едното лоби се разбра с другото лоби, че би трябвало да печелят и двете лобита. Така, че стана безкрайно ясно за какво са дружно хора, които се ненавиждат. И за какво ще вършат всевъзможни взаимни отстъпки, и всички приказки в общественото пространство са просто “пунта мара ”, както споделя един от некоалиционните сътрудници “, написа още Трифонов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР