ГЕРБ хабят сили и нерви да призовават президента Радев да

...
ГЕРБ хабят сили и нерви да призовават президента Радев да
Коментари Харесай

ГЕРБ, размажете Радев с Деси и Спас, стига сте се нервили

ГЕРБ хабят сили и нерви да приканват президента Радев да се откаже непринудено от втори мандат. Този път глас извисил не какъв да е, а Спас Гърневски, прочут интелектуалец и текстописец на балади за началници.
Защо се хабите бе, хора от ГЕРБ? Радев е твърдоглав водач на аероплан и няма да се откаже, знаете. Но да не ви пука. Кандидатирате Деси Атанасова за президент и тя ще го нокаутира още в първия тур. Тома Биков става за безпартийно, само че по партийному правилно вице. Направо ще греят като две слънца! Или издигнете кандидатурата на самия Спас! Ще извършите щастливи всички българи, питайте майните да ви кажат, те доста си падат по него.

Удар в десятката ще е и ПКП. Тя натрупа забележителен опит в тази дзверска роля. Ако и турите Спас за вице, ще я карат от трапеза на трапеза, което ще е мощно обединително за нацията.

Ами Сачева?! Истински трепач и национален любим. Същинска Жана д`Арк.

Томито Дончев и той е подготвен да влезе в багра по всяка време.

Истинско острие е Влади Горанов, освен това и Движение за права и свободи ще се кефи.

За Катето Захариева да не приказваме - и македонците ще се тепат да гласоподават за нея.

Толкова светли фрагменти има в редичките ви, че нямате проблем да размажете водача на изборите наесен. И аварийна ви пейка е яка: Ципов, Барни Ръбъл, Маноил Манев...

Сега се концентрирайте за парламентарния избор, щото току виж излезли нови фотоси и записи, я от спалнята и чекмеджето, я нещо още по-пикантно. Трябва да скачате в огъня за Вожда. Който не скача, изпада от каруцата и става лесна плячка за закона…

В „ Майстора и Маргарита “ Булгаков написа: Да, човек е смъртен, само че това не е неволя. Лошото е, че от време на време е ненадейно смъртен.

Хей, гербаджии, споко, бе. Първо, безвредно малко от вас са чели Булгаков и второ – всички сте безсмъртни.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР