ГЕРБ е на тази позиция, откакто възникна конфликтът в Украйна.

...
ГЕРБ е на тази позиция, откакто възникна конфликтът в Украйна.
Коментари Харесай

Лице на ГЕРБ се озъби лошо на Русия! Какво поиска

ГЕРБ е на тази позиция, откогато породи спорът в Украйна. Русия атакува безпощадно една страна, която с нищо не е провокирала експанзията. Недопустимо е, когато една страна – Украйна, безусловно би трябвало да се потвърждава правото си на битие, ние да не бъдем съпричастни и да не създадем своя цивилизационен избор.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев по признатото през днешния ден в Народното събрание решение България да изпрати оръжие на Украйна.
-->
Възпирането на агресиращата страна е най-сигурният метод да се приключи спорът. В противоположен случай ти просто ще бъдеш премазан, както желаят да стане съперниците на изпращането на оръжие. Те споделят – дайте да оставим Русия да прегази Украйна, съобщи Георгиев.

Проектът на решение е прекомерно явен и задава периоди.

Разбира се, би трябвало да бъде изработен разбор какво е допустимо да се даде и да се пита Украйна какво ѝ належащо. Но не можем в продължение на толкоз време да стоим безучастно. Това ни праща в лагера на страни като Северна Корея и Сирия, които само застанаха на страната на Русия в Организация на обединените нации, акцентира депутатът от ГЕРБ.

По думите му машинното гласоподаване е повода за рекордно ниската изборна интензивност на последните избори, по тази причина от ГЕРБ желаят връщане на хартиената бюлетина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР