ГЕРБ даде извънреден брифинг в централа на партията. На него

...
ГЕРБ даде извънреден брифинг в централа на партията. На него
Коментари Харесай

НА ЖИВО Извънредно! Бойко Борисов с предложение към новото м...

ГЕРБ даде ексклузивен брифинг в централа на партията. На него се появи министър председателят в оставка Бойко Борисов, който в това време е и в отпуск. На брифинга участваха и вицепремиерът Томислав Дончев, финансовият министър Кирил Ананиев и здравният министър Костадин Ангелов.

" Ще стартираме с проекта за възобновяване, защото последните дни се пробват да го изкарат надали не като неангажираност. Искат да го създадат ябълката на раздора, а е юридически от над 200 индивида. Няма неприятно за тези, които ме викат в Народното събрание, само че по какъв начин си показват да им представим този проект ", съобщи министър председателят в оставка.

" Аз съм отговорност човек и неслучайно сме работили доста по този проект. Моето предложение към новото ръководещо болшинство е да го одобряват - той е добре изработен. Отхвърлете го, в случай че не ви харесва. Направете ваш, само че спрете да спекулирате, че няма проект ", съобщи водачът на ГЕРБ.

" Не знам огромното самочувствие на нашите сътрудници от къде идва. Аз когато прохождах, против мен бяха остриетата на Сергей Станишев ", призна Борисов.

" Трябва да опровержим някои неистини и тълкования и да помолим сътрудниците... " Росенец " към този момент няма да бъде закачан - бъдете сигурни. Бъдете сигурни и че няма да има и мажоритарни избори, тъй като оправданието е, че би трябвало да има по-спокоен парламент ", съобщи Борисов, визирайки оправданието, което Слави Трифонов даде преди дни.

" Знаете ли по кое време ще го създадат? Когато по някакъв метод даже и физически се разправят с ГЕРБ ", безапелационен е Борисов.

НОЩ
" Опитаха се да се заиграят със здравето на хората и да кажат, че не мислим за него. Членовете на НОЩ са държавни чиновници... Една година не стопираха да се подиграват с Щаба, даже гориха маските и споделяха, че двама генерали плашат народа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР