Герайнт Томанс, обявен от медии и фенове за Принца на

...
Герайнт Томанс, обявен от медии и фенове за Принца на
Коментари Харесай

Герайнт Томанс е герой, който обаче все още не знае собственото си бъдеще

Герайнт Томанс, разгласен от медии и почитатели за Принца на Уелс след успеха в колоездачната обиколка на Франция, към момента не е нясно какво крие бъдещето за него. "В момента просто желая да чествам, нищо друго ", отговори той на въпрос по отношение на бъдещето му. Неговият контракт със "Скай " завършва след края на колоездачния сезон. От 2012-а година насам всички спечелили в тура са от "Скай ", само че с едно изключение - Винченцо Нибали през 2014-а година.

Бившият професионален играч Ролф Алдаг, в този момент шеф на "Дайменшън Дата ", не чака това да се промени: "Те могат да си разрешат да подписват контракти с доста скъпи състезатели за помагачи, които другояче биха били капитани във всеки различен тим. Такива, които умерено могат да завоюват тура за себе си ".

Дори Томас да не успее да си завоюва нов контракт със "Скай ", той към този момент заслужи уважението на всички в родината си. Част от най-ценните поздрави пристигнаха от футболиста Гарет Бейл, който е учил в същото учебно заведение като колоездача, както и от премиера Тереза Мей. "Страхотно достижение за възпитаник от Уитчърч! Невероятна победа ", написа Бейл в туитър. "Поздрави на Герайнт Томанс за успеха в обиколката на Франция. Постижение, с което може да се гордее цяла Англия ", написа Мей.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР