Герасим Георгиев - Геро е тръгнал да вае фигура, и

...
Герасим Георгиев - Геро е тръгнал да вае фигура, и
Коментари Харесай

Огромна промяна в живота на Геро, с която обира завистливи погледи

Герасим Георгиев - Геро е тръгнал да вае фигура, и то толкоз съществено, че всеки по-лаком би му завидял на ентусиазма. Актьорът, който познаваме като прелестно заоблен, се е взел в ръце и желае да влиза в един размер по-малки облекла.

В момента гледаме Геро в основната роля на топченге в новия хитов сериал на Нова телевизия „ Полицаите от края на града”. Именно около фотосите на кино лентата, а и в комбиниране с театралните задължения, Геро видял, че напъните да отслабне наподобяват даже елементарно предизвикателство. Още повече, че влизайки от задача в задача, съвсем не му оставало време за закуска, обяда постоянно го пропущал и хапвал чак във втората половина на деня, когато откри време, написа Блиц.

Пред близки другари артистът издал, че натъртва най-вече на водата, тъй като тя хем изчиствала от отрови организма, хем давала възприятие за задоволеност.

Според експерти — при водния режим е добре човек да изпива приблизително сред 2 и 3 литра вода дневно, като количеството на одобряваните от всеки организъм течности е друго за всеки, и зависи от моментното тегло (по наставление на диетолози — би трябвало да се пият течности, равни на тежестта, разграничено на 20).

В случая Геро би трябвало да изпива по 8 литра вода на ден. И евентуално това е идеалният вид за него, при все, че диетите постоянно са му били непознати.

Всъщност Геро не всеки път е бил с наднормено тегло. В студентските си години във ВИТИЗ, да вземем за пример, той е бил даже прекомерно слаб. Тогава и за първи път се появява на ефирен екран — като водещ на предаването „ Монополи” по Българска национална телевизия.

След ВИТИЗ роденият в Русе артист минава през много сложен интервал, в който се изявява най-вече по сцените на провинциални театри. Случва се и ужасната злополука, която прекатурва живота му.

Инцидентът става на прохода „ Шипка”, към който Геро е пътувал за премиера в Габровския спектакъл. Родителите му пътували в кола зад него. Изведнъж колата му поднесла на хлъзгавия път, тъй като преди този момент било валяло, и се удря челно в камион. За благополучие той по знамение останал незасегнат.

„ Реално нищо ми нямаше, само че от стрес метаболизмът ми се обърна, нещо стана. Не е повода, че доста обичам да ям”, споделя артистът.

Оттогава той води свирепа борба с килограмите, само че както наподобява, е на път да я завоюва безапелационно! Килограмите му като че ли стартират да се топят като сняг, виждат негови другари. И освен това — Геро към този момент убеждава и сътрудника си Любо Нейков да стори същото, тъй като той сигурно има най-малко два пъти по-голяма потребност да смъкна непотребните насъбрани килограми. Миналото лято даже, Любо Нейков почнал да се храни разделно и с много по-малки порции от нормално. И резултатът тогава бил — минус 10 кг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР