Георгиев изключва на този етап това да се е случило

...
Георгиев изключва на този етап това да се е случило
Коментари Харесай

Георги Георгиев пред Фрог: Гешев да си направи селфи от кабинета, за да докаже, че е влязъл там

Георгиев изключва на този стадий това да се е случило поради блокадата на входовете, която стартира от през вчерашния ден. Стриктно се ревизира всеки влизащ автомобил като водачите се приканват да смъкват стъклата, с цел да може протестиращите да видят кой се намира в нея. Арестантите се вкарват вътре като авансово си смъкват начело.

„ Единственият вероятен метод Гешев да се вмъкне в Съдебната плата е да се е направил на задържан и да е служил качулка, което откровено му поисквам да се случи “, разяснява Георгиев и посочи, че основният прокурор е употребявал наличието му в София, с цел да отиде във Видин, където по принцип живее водачът на „ БОЕЦ “.

Георгиев изясни, че работата на съда и прокуратурата по никакъв метод не е възпрепядствана, а митингът е ориентиран само към Гешев, с искане на неговата оставка.

Блокадата се чака да продължи до 17 часа, след което част от протестиращите ще се реалокират пред постройката на Българска национална телевизия, където ще бъде поискана оставката на генералния шеф на общиствената телевизия Емил Кошлуков.

Утре блокадата на Съдебната палата още веднъж продължава. Ще бъде напарвен опит недоволните жители да се срещнат лице в лице с европийския основен прокурор Лаура Кьовеши, която се чака да дойде през днешния ден. По стратегия нейната първа среща е с министъра на праводсъдието Янаки Стоилов. Срещата следва да се организира. Подробности за визитата на Кьовеши съзнателно се икономисват.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР