Георгиев е юрист и икономист със специализации в конкурентното, търговското

...
Георгиев е юрист и икономист със специализации в конкурентното, търговското
Коментари Харесай

Теодор Георгиев ще ръководи правния отдел на Нестле България

Георгиев е правист и икономист със специализации в конкурентното, комерсиалното и трудово право
Теодор Георгиев е новият началник на правния отдел на Нестле България. На тази позиция той ще следи за сходството на активността на компанията с българско и европейско право и регулаторни практики.

Георгиев е правист и икономист, приключил „ Право “ в СУ „ Св. Климент Охридски “ и „ Финанси “ във ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “. Специализирал е в Академията по европейско право в гр. Трир, Германия. Владее британски и немски език. Специализирал е най-вече в региона на конкурентното, комерсиално и трудово право.

Кариерата му стартира през 2014 година като юрист в Комисията за защита на конкуренцията, а от 2016 година заема длъжността шеф на правната дирекция. Като шеф Теодор управлява екип от 10 чиновници, съветва и пази пред съда едни от знаковите антитръстови следствия на Комисията на пазарите на електрическа енергия, горива, храни и медийни услуги, и взе участие в транспонирането на няколко наставления в българското законодателство. През 2018 година Теодор се причислява към правния екип на медийната група на Нова телевизия, където реализира изцяло правно обслужване на телевизионния, радио-, цифровия и вестникарския бизнес на медията.

Професионалният триумф на Теодор е основан на способността му да проучва и схваща както световната, по този начин и локалната среда и да се приспособява към нея. Теодор ловко построява доверие измежду вътрешни и външни аудитории, с помощта на прозрачността и достоверността на характера си. Лидерският му жанр, в комбиниране с ловко другарство в екип, хармонично добавя лидерския състав на.

Нестле е най-голямата компания в света за храни и питиета, с повече от 2000 марки, вариращи от световни икони до локални любимци, присъстващи в 190 страни по света. Компанията се стреми да способства за едно по-здраво и стабилно бъдеще и да въодушевява хората да усвоят по-здравословни практики в своето всекидневие и по този метод да вземат участие в основаването на по-балансиран живот.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР