Георги Йомов коментира сезона на ЦСКА, като заяви, че тимът

...
Георги Йомов коментира сезона на ЦСКА, като заяви, че тимът
Коментари Харесай

Йомов: Докато съм жив ще твърдя, че трябва да играят повече българи

Георги Йомов разяснява сезона на ЦСКА, като съобщи, че отборът несъмнено не е постигнал задачите си от началото на акцията.

" Не беше това годината, която искахме. Не искахме по този начин да се развие годината за нас, само че не бих споделил, че Купата е успокоение. Това е доста значим мач, в който ние би трябвало да покажем, че можем да защитим купата от предходната година и да създадем всичко допустимо да зарадваме почитателите ", съобщи Йомов пред " Код Спорт ".

" Мач като всеки един край. Твърд мач. Надявам се да излезем спечелили от него и да зарадваме нашите последователи. "

" Там, където трябваше да печелим лесни точки, ние ги загубихме. Наши неточности, които няма по какъв начин да върнем. Това оказа голямо въздействие върху разликата в точките. Смятам, че това ни изигра неприятна смешка и поради това се получи по този начин ", призна играчът.

" Докато съм жив ще настоявам, че би трябвало да играят повече българи. Смятам, че има много качествени футболисти в България. Но по този начин са решили треньорите, по този начин е решил клубът. Това е тяхно решение и ние не можем да го разясняваме, само че моето мнение е, че би трябвало да играят повече български футболисти ", добави Йомов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР