Георги Свиленски е почти убеден, че ще отидем на предсрочен

...
Георги Свиленски е почти убеден, че ще отидем на предсрочен
Коментари Харесай

Свиленски вярва, че почти 100 на 100 отиваме на предсрочен вот

Георги Свиленски е съвсем уверен, че ще отидем на предварителен парламентарен избор.

" Досега всичко, каквото беше казано в оня запис на " Продължаваме промяната " от тяхното заседание, се извършва, т.е. тази неофициална предизборна стратегия или платформа беше изпълнена. Изпирането на Борисов, връщането на имунитета на Борисов, връщането на имунитета на Петков, прекратяването на делата против тях, които имаше, към този момент ги няма. Така че тези неща се случиха и българските жители ги видяха с очите си и в този момент към този момент, когато всичко това е завършило, на масата са регулаторите, повече министерства. И стигаме до този пердах за плячката, само че плячката за жалост са българските жители ", каза Георги Свиленски по bTV.

Напрежението е всекидневие – за пред света, за пред медиите. Досега всичко, което беше казано в записа от съвещанието на „ Продължаваме промяната “, виждаме, че се извършва. Тази тяхна неофициална предизборна стратегия или платформа беше изпълнена “. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ Георги Свиленски от БСП относно разпадането на некоалицията.

Той да образец с „ изпирането на Борисов “, с връщането на имунитета на Борисов, с връщането на имунитета на Петков, с прекратяването на делата против тях.

„ Сега, когато към този момент всичко това е завършило, на масата са регулаторите, повече министерства, повече зам.-министерски места искат ГЕРБ, „ Продължаваме промяната “ пък не желаят да дават нищо – и стигаме до този пердах за плячката. Само че плячката за жалост за българските жители “, съобщи Свиленски.

Според него политическото напрежение не е същинско, а двуличие и „ мъгла, която се спуска пред жителите “. Той счита, че договарянията ще бъдат реплика на такива.

„ Може би към седмица ще гледаме този спектакъл. На 99% отиваме на избори 2 в 1. Оставям 1%, тъй като въпреки всичко в никакъв случай не е ясно Борисов какво ще направи. ПП-ДБ и ГЕРБ няма да се схванат “, уточни Свиленски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР