Георги Софкин не е бил убит, а е починал в

...
Георги Софкин не е бил убит, а е починал в
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Софкин не е убит, паднал на главата си кьоркютук пиян

Георги Софкин не е бил погубен, а е умрял в старозагорската болница след претърпян случай. Най-известният дребен човек у нас е умрял след получена черепно-мозъчна контузия, оповестиха от полицията в Стара Загора. Категоричното умозаключение на лекарите е, че върху джуджето не е оказано принуждение. 

Както Lupa.bg пръв извести по-рано през днешния ден, Софкин е бил открит в ранния следобяд в събота на тротоара на улица в Стара Загора, близо до Второ главно учебно заведение, в безпомощно положение. Веднага е бил откаран в университетската болница в града, само че не е съумял да излезе от комата и на 1 ноември е умрял.

Според полицейски източници не става въпрос за престъпно закононарушение, а за трагичен случай, при който 63-годишният мъж е получил удара в глава. Очевидци са свидетелствали, че той е бил кьоркютук пийнал от сутринта и е залитал по улиците на града. Най-вероятно е последвало съдбовно рухване, при което е засегната главата му и е изпаднал в кома.

Нелепата му гибел прилича тази на писателя и всемирски лъв Любомир Милчев-Денди, който миналаа година също почина след пиянско рухване в дома си. Първоначално Министерство на вътрешните работи разследваше престъпно посягане над него - имаше подозрения, че Денди е бил пребит в центъра на София.

През последните години Георги Софкин останал без дом, откакто съдът му е лишил наследствения апартамент в Стара Загора поради присъда. Джуджето се пропило и се издържало от подаянията на разнообразни спонсори. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР