Георги Семерджиев и адвоката му са се запознали с материалите

...
Георги Семерджиев и адвоката му са се запознали с материалите
Коментари Харесай

Четири обвинения за Семерджиев, причинил катастрофата на ”Черни връх”

Георги Семерджиев и юриста му са се срещнали с материалите по следствието за злополуката на столичния бул. " Черни връх ", при която починаха две млади дами, заяви Българска национална телевизия. 
На обвинения Семерджиев са предявени всички материали и доказателства по досъдебното произвеждане. Повдигнати са му четири обвинявания - за злополуката и гибелта на двете млади дами, за шофиране след приложимост на опиати, за потребление на подправена шофьорска брошура и за владеене на опиати.



Амфетамин беше открит в подлакътника сред предните седалки на мощния джип, с който Семерджиев катастрофира. Според събраните доказателства сега на злополуката е управлявал автомобила със 166 км/ч при позволени в този сектор 50 км/ч.
От видеозаписите в региона на кръстовището, където стана злополуката се потвърждава, че Семерджиев е минал на червен светофар и е блъснал първо таксито, а по-късно джипът се е разцепил на две и е блъснал двете млади дами на тротоара. От Националното разследване, което води следствието ще предадат делото на наблюдаващите прокурори, които да изготвят и внесат в Софийския градски съд обвинителния акт против Георги Семерджиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР