Георги Семерджиев бе задържан от властите в Испания тази пролет

...
Георги Семерджиев бе задържан от властите в Испания тази пролет
Коментари Харесай

Удариха Жоро Шопа За Пране На 7 Милиона Евро!

Георги Семерджиев бе арестуван от управляващите в Испания тази пролет в имението си в курортното градче Кабрера де Мар край Барселона, където бяха отседнали и Арабаджиеви. Туристическите босове към този момент са в ареста в България, до момента в който Жоро Шопа на два пъти бе пускан, само че по-късно прибиран „ на топло “ в ареста на Иберийския полуостров. Според източник на изданието сега Семерджиев е подложен под домакински арест в помпозното си имение и няма право да напуща Испания, до момента в който не започва правосъдният развой.

Под лупата на испанските управляващи са няколко имотни покупки на Семерджиев – просторната му къща в Кабрера де Мар, по-малък парцел от вида „ чале “ (вила със независим двор) в град Хирона край Барселона, както и апартамент в столицата на Каталуния.

Общата сума на закупените от Семерджиев и фамилията му парцели е към 7 млн. евро, като дясната ръка на Брендо има проблем с доказването на произхода на парите. Испанските управляващи са получили от Швейцария и Лихтенщайн данни за нередности към милионите на Жоро Шопа. Още преди година управляващите в страната на шоколадите постановиха запор върху банковите му сметки за близо 10 млн. евро. На този миг обаче Семерджиев няма да бъде екстрадиран в Швейцария.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР