Георги Николаев е обвинен за нападение с макетно ножче над

...
Георги Николаев е обвинен за нападение с макетно ножче над
Коментари Харесай

Внесоха обвинителния акт в съда срещу задържания за нападението над Дебора

Георги Николаев е упрекнат за нахлуване с макетно ножче над 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора. Той се е сдобил с общо три обвинявания. 

Първото е, че с особена свирепост посредством нанасяне на удар с пестник в региона на главата и посредством нанасяне на 18 на брой прорезни рани с макетен нож по тялото е предизвикал на 18-годишната Дебора двустепенна междинна телесна щета, което е довело до разстройство на здравето, краткотрайна заплаха за живота и обезобразяване на части от тялото. Деянието е осъществено по изключително непосилен метод за потърпевшото лице. За това закононарушение закона планува наказване от 2 до 10 години.

" Георги Георгиев е упрекнат за осъществени закононарушения, свързани с принуждение, насила, причиняване на голям брой телесни увреждания и закани за ликвидиране по отношение на потърпевшото 18-годишно момиче ", прецизираха от обвиняването. От там допълват, че по време на следствието са обявили всички по-важни стъпки към събирането на доказателства.

" Усилията на наблюдаващите прокурори дадоха резултат. Стигна се до заключителния стадий и предаване на лицето на съд. Проведе се едно всестранно, обективно и цялостно следствие по случая. Нищо не е подценено. В 5-месечен период се събраха голям брой доказателства, направени бяха тежки и сложни експертизи. Наблюдаващи прокурори и проверяващи органи всекидневно и настойчиво работиха по случая, тъй че да се стигне до днешния ден. Предстои спортно произвеждане, при което обвинителите и отбраната ще показват доказателства ние като обвинители ще представим доказателства. Заключителния акт ще бъде на съда ", прецизираха от прокуратурата.

От прокуратурата прецизираха още, че обвинителния акт е от 31 страници, осъществени са 6 експертизи, които не са били по никакъв начин лесни, от 20 движимости лица. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР