Георги Милчев - Годжи е в люта война с бившата

...
Георги Милчев - Годжи е в люта война с бившата
Коментари Харесай

На Годжи не му се вярва! Бившата му жена мъсти чрез децата им

Георги Милчев - Годжи е в люта война с някогашната си брачна половинка Даниела, която години след раздялата им към момента не може да преглътне многочислените му изневери, станали в последна сметка причина за развода им .
Екс госпожа Милчева била толкоз ядосана на бас китариста на „ Ку-ку бенд”, че не давала на синовете им Цветомил и Волин да се виждат с таткото, писа „ Таблоид “.
Наследниците им, които към този момент са мъже за женене, даже били принудени да крият от майка си, че се срещат с татко си, с цел да избегнат проблеми с афектираната Даниела.
Гологлавият музикант напусна дефинитивно жена си, която е ученическата му обич, след поредност от секс афери. Най-обсъждана бе връзката му с тогавашната вокалистка на „ Шоуто на Слави” Цветелина Грахич. За огромния раздор сред някогашните съпрузи приказва и фактът, че пред сътрудници и другари китаристът от Криводол не назовава Даниела по име, а приказва за нея като „ майката на синовете ми”. Това възмутило даже шефа му Слави Трифонов, който му направил остра забележка, че може да му е някогашна брачна половинка, само че дамата си има име.
Миналата година Даниела приела тежко новината, че Годжи още веднъж ще става татко – този път от приятелката си Надежда Дончева. Тя подари 48-годишния китарист с щерка Цвета в средата на декември 2017 година
Като джентълмен басистът на Дългия въпреки всичко не си разрешавал обществено да сипе обиди по адрес на единствената си досега публична брачна половинка. Диди обаче не била толкоз деликатна и в диалог с общи познати от младежките им години не пестяла обидни квалификации. Освен това Даниела не можела да преглътне, че палавият й екс брачен партньор се е хванал с 23 години по-млада от него бизнес дама, освен това хубавица.
С майката на синовете си Годжи се загаджва в 9-и клас през далечната към този момент 1987 година, когато е едвам 18-годишен. Цветомил проплаква още до момента в който баща му отбивал военната си работа. След шест години се родил и по-малкият Волин. По това време китаристът към този момент е прочут, пътува съвсем всеки ден до София, записва песни с „ Ку-ку бенд” и животът му радикално се трансформира.Даниела мъчно устоя на дългите му отсъствия, офанзивите на фенките и безкрайните му закъснения. Затова най-после двамата се разделят.
Шоуменът упорствал разлъката да е цивилизована. Факт е, че обществено Годжи и Даниела резервираха безмълвие за развода и не започнаха хвърляне на тиня и обвинявания във всички смъртни грехове. В реалност обаче някогашните съпрузи били в доста неприятни връзки, което принуждавало техните общи другари да не ги канят на общите им сбирки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР