Георги Миланов изпрати една от най-трудните си години в професионален

...
Георги Миланов изпрати една от най-трудните си години в професионален
Коментари Харесай

Георги Миланов: Годината ми беше като мач, пълен с обрати

Георги Миланов изпрати една от най-трудните си години в професионален проект. Контузии, смяната във футбола около ковид, липса на варианти. Всички вероятни беди се стоварват на главата на Миланов. Това обаче не го пречупва, а в противен случай - въоръжава се с самообладание и изчаква подобаваща оферта и клуб. Признава, че в никакъв случай не му е минавала мисълта да спре с обичаната игра.

Халфът дълго време беше останал без тим, само че през лятото подписа с " Левски ". Именно при " сините " сподели, че може да играе на високо равнище. Вкара гол в дербито с ЦСКА, освен това го направи по извънредно хубав метод. Завърши годината с 14 мача, 3 гола и 4 асистенции. Превърна се в основна фигура за " сините " и един от най-креативните футболисти в българското състезание. Той е последният българин, играл в Шампионската лига, до момента в който носеше екипа на ЦСКА Москва.

Въпреки че е спряган за трансфер в чужбина, Миланов е безапелационен, че желае да завоюва трофей с тима, който му е подал ръка в сложен миг. Целта му е да продължи да играе футбол, до момента в който здравето му го разрешава. Именно травмите са огромният препъникамък в последните години, само че се надява тези сложни моменти да останат в предишното.

Миланов следи освен футболните мачове у нас и в чужбина, само че и е огромен почитател на българските спортисти. Признава, че е гледал представянето им на олимпийските игри в Токио и се е чувствал горделив при спечелването на медали от тяхна страна. Почитател е още на тениса и волейбола. Убеден е, че българските триумфи в областта на спорта занапред предстоят. А каква по-добра реклама за страната ни от огромни спортни достижения? Пожелаваме на Георги Миланов здраве и той да бъде част от тези български триумфи!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР