Георги Мамалев се е опаричил покрай празниците и си е

...
Георги Мамалев се е опаричил покрай празниците и си е
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Мамалев си купи електромобил за 50 бона за Коледа 

Георги Мамалев се е опаричил около празниците и си е направил огромен и безценен коледен подарък. На фона на беднотията и рецесията в цялата страна артистът си е напазарувал чисто нова кола. Фотографите на „ Ретро “ уловиха звездата от „ Оркестър без име “ да пърпори из центъра на София с лъскавото си синьо возило.

Новият автомобил на Мамалев е на марката „ Тойота “ и е хибриден модел. Освен че впечатлява с цвят и новаторски дизайн, той може да се движи и на ток. Именно в електрическите автомобили е бъдещето, а актьорът бързо се е досетил „ от кое място духа вятърът “ и е заложил на кола, с която може да се движи на всички места, тъй като е икономична и екологична.

Предходната му беше много остаряла и дребна на размери за сметка на новата, която е джип.

Дори след разходвам от 50 хиляди лв., колкото коства въпросната тойота, очевидно сметките на Мамалев не са се стопили и той към момента разполага с прилични активи. Актьорът бе засечен да тегли пачка с пари пред столичен банкомат посред изобилния снеговалеж, след което се насочи с колата си към своя дом. Явно студът му пристигна допълнително и остави извършването на покупки на подаръците за фамилията за различен ден.

Напоследък комикът не може да се похвали с нови функции в малкия екран и киното, само че очевидно е удовлетворен от хонорарите си от театралната сцена, както и от пенсията си. 69-годишната звезда от село Мамарчево е измежду ветераните на Народния спектакъл и постановки там ще има и през новата 2022 година







Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР