Георги Иванов-Гонзо призна, че една от основните причини за раздялата

...
Георги Иванов-Гонзо призна, че една от основните причини за раздялата
Коментари Харесай

„Гонзо“ заяви, че при Ясен Петров е липсвала дисциплина сред националите

Георги Иванов-Гонзо призна, че една от главните аргументи за раздялата с Ясен Петров в националния тим на България по футбол е неналичието на дисциплинираност. Той е на мнение, че това е първата смяна, която постанова Младен Кръстаич сега в отбора.

„ При Кръстаич дисциплината е на високо равнище. Смятам, че до момента това липсваше на националния тим “, сподели той пред „ Дарик Радио “.

„ Гонзо “ съобщи още, че в този момент е интервал, в който новият селекционер ще опознава ресурса, с който разполага. Подмладяването не означавало, че няма да се разчита повече на опитните фигури, а просто, че ще се търсят хора, с които Кръстаич да построи връзка, с цел да извършват нарежданията му на терена. И въпреки всичко името на Ивайло Чочев бе пропуснато в коментара му, само че не и това на Николай Михайлов. Халфът на ЦСКА 1948 има 10 гола от началото на сезона, до момента в който стражът на Левски изгуби титулярното си място след кошмарите в квалификациите от Лигата на конференциите.

България приема Гибралтар в Разград на 23 септември от 21:45 часа в предпоследен мач от груповата фаза в Лигата на нациите. Три дни по-късно гостуваме на Северна Македония от 17:45 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР