Георги Иванов - Гонзо побърза да влезе в обичайната риторика

...
Георги Иванов - Гонзо побърза да влезе в обичайната риторика
Коментари Харесай

„Гонзо“ започна да бълва обиди срещу Бербатов и Петрови

Георги Иванов - Гонзо побърза да влезе в нормалната реторика на връзка от страна на актуалните ръководители в БФС, като изпълва куп обиди по адрес на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров от ефира на Българска национална телевизия.

„ Той завалията, след футболната си кариера, не се е занимавал с футбол. Той не знае аз какво съм казвал на футболистите “, сподели „ Гонзо “ по адрес на рецензиите от страна на Мартин Петров.

„ Само виждам и чувам по какъв начин те ще ръководят. Не съм видял да имат система. Първо би трябвало и те да поработят, да поносят таблата. Конгрес ще има, когато го дефинира съда. За момента те са почитатели, които дават изявленията. Те да се усетят малко. Те се припознават като тези „ велики родолюбци “, които плюят футболистите и националния тим. Те са под равнището на хората, които имат знания за футбол. Разликата сред Бербатов и Михайлов ще бъде огромна, в случай че се стигне до Конгрес “, продължи той.

Именно Георги Иванов обаче бе един от първите, които разкритикуваха думите на администрацията на БФС, когато през през 2019 година следващата серия от неприятни резултати докара до изявления, че „ играчите толкоз си могат “. Днес той е в ролята на краткотраен ментор и на собствен ред се помирява по подобен метод с определението за качествата на представителния ни отбор. В резултат даже отхвърли да беседва с медиите, когато „ трикольорите “ се прибраха от Грузия през предходната седмица след следващото срамно тъждество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР