Георги Илиев - Майкъла засегна въпроса за стадионите на столичните

...
Георги Илиев - Майкъла засегна въпроса за стадионите на столичните
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА 1948 и Септември ще строят заедно стадион Септември

Георги Илиев - Майкъла засегна въпроса за стадионите на столичните клубове Левски и ЦСКА-София, като показа и мнението си за втородивизионния отбор на ЦСКА 1948 в днешното си присъединяване в SportalTV :
" За мен ЦСКА 1948 е лекомислен тим. Няма по какъв начин да има два тима ЦСКА. Те нямат стадион, нямат база. Те са като племената. Днес са в Бистрица, на следващия ден са в Драгалевци. Имам информация, че ЦСКА 1948 ще вземат Септември. Имат сделка с Румен Чандъров и ще създадат стадион " Септември ". Царско село е сериозен тим. Стойне Манолов е 99% цесекар. Ако и те влязат в Първа лига, какво вършим? Частните школи са направени за пари. Школата би трябвало да е ЦСКА, Левски, Славия ", разяснява Майкъла.

" ЦСКА не са вложили един лев в базата. В Левски допреди една година децата играха на мокет. След 20 години " Армията " ще бъде реновирана. За да има естествен стадион, този би трябвало да бъде бутнат. Трябва да извадиш 30 млн. евро. При положително ръководство няма проблем това да се направи. За мен не може да се направи козирка на " Герена ". Проблемът е градивен. Това е доста комплицирана технология. Това са доста пари и е доста комплицирано за осъществяване. Козирката коства 8 млн. Имам страховит план за ЦСКА. Целият стадион е затворен с козирка и хотел. Един стадион ти връща парите, които си вложил. Имаш доста неща, от които можеш да печелиш пари ", сподели още Георги Илиев. Първа лига 1 кръг, петък 20 юли  ЦСКА-София 18:00  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР