“Георги Гвоздейков е учредител на ПП, беше им знаме, символ.

...
“Георги Гвоздейков е учредител на ПП, беше им знаме, символ.
Коментари Харесай

ГЕРБ ще подкрепи транспортния министър да отговаря за координацията на изборния процес

“Георги Гвоздейков е основател на Политическа партия, беше им знаме, знак. Безспорно почтен човек е, по този начин всички ще са спокойни ”. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява решението на служебния кабинет министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков да дава отговор за координацията по осъществяването на дейностите по отношение на организационно-техническата подготовка на изборите.

“Имаме доверие на хората, които почтено са си правили работата ”, сподели Борисов и добави: " В щаба за изборите, мисля, че всички ще приветстват решението министър Гвоздейков да го оглави, с цел да може да се проведат едни почтени и демократични избори. "

Повече вижте във видеото.

 

Междувременно, със 139 гласа " за ", без дали своят вот " срещу ", депутатите взеха решение пенсионерите с най-ниски пенсии да получат по 100 лева за Великденските празници.

С гласовете на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, “Възраждане ”, Има Такъв Народ и част от Българска социалистическа партия, депутатите взеха решение пенсионерите, намиращи се под прага на беднотия, т.е. с пенсия до 526 лева, да получат по 100 лв. Великденска добавка. Веднага след гласуването в зала, подуправителят на Национален осигурителен институт Весела Караиванова-Начева заяви, че пенсиите за месец май, дружно с утвърдената добавка, ще бъдат изплатени по-рано. Тази година Великден е на 5 май, готовността е пенсиите да бъдат изплатени на 2 май.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР