Георги Георгиев от БОЕЦ се срещна с министъра на вътрешните

...
Георги Георгиев от БОЕЦ се срещна с министъра на вътрешните
Коментари Харесай

Георги Георгиев от БОЕЦ се срещна с Бойко Рашков

Георги Георгиев от БОЕЦ се срещна с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Срещата се организира по самодейност на Сдружението, а нейният мотив беше импортираният от нас сигнал до Министерство на вътрешните работи за пране на пари и корупция против депутата Делян Пеевски.

Сигналът на БОЕЦ е обработен от бранш „ Пране на пари “ в ГДБОП и поради депутатския имунитет на Пеевски е импортиран в Специализираната прокуратура в осъществяване на законовите условия, оповестиха от придвижването на.

На срещата Георгиев показа и номинацията на БОЕЦ до Министерски съвет и Парламента на следовател Бойко Атанасов за ръководител на КПКОНПИ.

БОЕЦ изразихме поддръжката си за законодателните промени, препоръчани от министър Рашков в ЗМВР и законопроектите на държавното управление за промяна на КПКОНПИ и закриването на профилираните прокуратура и съд.

Отбелязахме пред министър Рашков, че не можем да приемем „ изпирането “ на Пеевски от Национална агенция за приходите, за което съобщихме преди дни и сезирахме Министерски съвет с позицията на БОЕЦ за оставка на Румен Спецов, изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите.

След сигнала на БОЕЦ и дейностите на Министерство на вътрешните работи в този момент законът изисква Гешев да изиска имунитета на Пеевски от Парламента! Прокуратурата би трябвало да образува досъдебно произвеждане против Пеевски и да разпореди нужните инспекции и следствия. В нашият сигнал се съдържат задоволително данни за финансови и други закононарушения осъществени от Пеевски. Предстои да забележим по какъв начин Прокуратурата още веднъж ще се опита да оневини Пеевски и Гешев да потвърди за следващ път за какво бе назначен на своят пост.

Битката продължава!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР