Георги Димитров - Джеки даде интервю за колегите от Блиц.

...
Георги Димитров - Джеки даде интервю за колегите от Блиц.
Коментари Харесай

Георги Димитров-Джеки: Единствено и само БФС ми помогна в жестоката битка, която водя

Георги Димитров - Джеки даде изявление за сътрудниците от " Блиц ". Легендарният футболист на ЦСКА и националния тим, който се лекува във Франция от рак на дебелото черво, направи прочувствено изявление пред медията.

" Искам да направя едно извънредно значимо конкретизиране, с цел да се сложат завършек на интригите и на това някой да натрупа точки на моя болен тил.

Цялото ми лекуване, от слагането на диагнозата, през интервенцията и всичките химиотерапии, беше поето от Българския футболен съюз.

Някои хора написаха, че са подготвени да ми оказват помощ. Моят огромен другар и някогашен съотборник Пламен Марков - също. Няма нищо неприятно в това. Разберете обаче, хора, аз нямам потребност от пари.
Парите сега са последната ми грижа, а и както към този момент ви загатнах БФС пое всички разноски.

В момента нуждая се единствено и само от здраве и успокоение. Моля ви, напишете го с основни букви - СПОКОЙСТВИЕ! Няма да подвигам на никого, а и молбата ми е никой да не ми звъни и да ме тормози.

Остават ми още три химиотерапии, и в случай че всичко е наред, по-късно ще се върна в България. Надявам се и пандемията с ковид да завърши колкото се може по-бързо ", сподели Джеки, от болничното заведение в Сент Етиен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР