Георги Боянов говори след победата на своя Черноморец над Рилски

...
Георги Боянов говори след победата на своя Черноморец над Рилски
Коментари Харесай

Георги Боянов: През целия мач си повтарях Бойчо Брънзов, бъди с нас

Георги Боянов приказва след успеха на своя Черноморец над Рилски състезател с 95:90 в четвъртия полуфинален дуел сред двата тима, който се оказа и основен за триумфа в серията с 3:1. Именно днешната победа класира " акулите " на край против първенеца Балкан, като голяма заслуга за бургазлии имаше точно Ловеча, който вкара 21 точки и към самия край проработи феноменална основна тройка, която завоюва играта за отбора му.
 Черноморец го направи! Исторически край за “акулите ” в НБЛ и следващ неуспех за Рилски състезател Черноморец го направи! Исторически край за “акулите ” в НБЛ и следващ неуспех за Рилски състезател
" Първо да благопожелавам първия баскетболен край на град Бургас. На нашите почитатели, на моите съотборници и треньори. Това е пъклен труд, който сме положили, с цел да го заслужим. Едно желая да прибавя - през целия мач си повтарях " Бойчо Брънзов, бъди с нас " и той ни оказа помощ - това е истината. Когато направиш невъзможното да се върнеш в мача, ние си повярвахме, че през днешния ден ще победим, каквото и да става. Започнахме зле в първото продължение - открадната топка - панер. Бяхме обратно, само че вътрешно знаех, че е орис. Имаме сили да станем първенци ", показа Ловеча след огромния конфликт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР