Георги Блажев вече е щастлив баща на дъщеря. Писателят и

...
Георги Блажев вече е щастлив баща на дъщеря. Писателят и
Коментари Харесай

Георги Блажев изроди жена си

Георги Блажев към този момент е благополучен татко на щерка. Писателят и панелист от предаването „ На кафе ” се снабди с рожба от женски пол на 23 септември. Той показа, че майката Ива Папазова и бебето, което носи името София, са добре. „ Малката е зодия Везни ”, посочи шеговито известният създател.
 

Георги се похвали, че е бил неразделно до жена си по време на раждането. Той не спря своята интензивност в обществената мрежа, снима се непосредствено от столичната болница „ Надежда ” и незабавно сподели новороденото, въпреки и със прикрито лице. Ето какви бяха първите думи на панелиста след появяването на дъщеря му: „ София Блажева, избавям четиристаен апартамент с панорама към Витоша в сърцето ми. Настанявай се. Ива Папазова, ти си доста по-смела, мощна и борбена от мен. Цял живот ще те нося на ръце, разглезвам и заслужавам ”

Писателят показа и своя претекст да участва на раждането. Той въобще не е изпитал боязън, а преживяването било необикновено: „ Дали бащата ще участва на раждането е персонален избор на двамата родители. Няма да издувам моралната вувузела. Всеки взема решение за себе си. Само ви описвам какво усетих през вчерашния ден. Още щом влязох в родилната зала и видях Ива, ми се стори неуместно да си потегли преди „ страшното ”. Чак ме е позор, че до последно обсъждахме да очаквам в кафенето. Първото раждане е скок в непознатото за дамата и от мъжа се желае просто да е парашут . Да ѝ държи ръката, да я гали по косата , да пуска тъпи смехории, да подскача до нея на швейцарската топка, да я води до тоалетна, да ѝ изяснява по какъв начин даже изтощена, със системи и по болнична нощница е егаси мацката, да повтаря „ още малко ”, когато явно е надвиснало многото. Аз към този момент съм закачен за Ива с хиляди корабни въжета, кукички, вендузи и 16 тона лепило. Сърцето ми безусловно се разшири, с цел да побере още обич към нея. И не, това не е мъжество, а най-нормален акт на любов ”.

Авторът се похвали, че е получил огромна поддръжка от феновете си, а Гала и приятелят ѝ Стефан изненадали гордите родители с благ подарък. „ Снощи са излезли, с цел да ни купят този вързоп вестници от датата, на която е родена София. Светъл подарък от светли хора! ”, радва се Георги Блажев.

Детето е първо за младата майка Ива, само че е второ за Георги, който има 3-годишен наследник на име Боян от първия си брак. Момченцето е приело добре новината, че към този момент е батко. Известно е, че се схваща добре и с мащехата си. Панелистът се съветвал с психолог, с цел да разбере по какъв начин тъкмо да подходи с дребния Боби в този моментът. Специалистът се посъветвал, че би трябвало да обръща двойно повече внимание на първородния си правоприемник, с цел да не ревнува от бебето. Въпреки че има един бракоразвод зад тила си, Блажев не се плаши още веднъж да надене брачната халка. Той се сгоди за актуалната си обичана след едногодишна връзка и няма самообладание да я заведе до олтара. Казва, че е разкрил сродната си душа в нейно лице и e безапелационен, че желае да още веднъж да опита от фамилния живот.

Запознати издават, че Георги от дълго време възнамерявал да предложи брак на половинката си, само че изчаквал подобаващия миг. Междувременно тя забременяла и нямало накъде да отсрочва повече. Дата за женитба още не е планувана, само че евентуално ще се състои, откакто Ива се възвърне от раждането.

Блажев е споделял, че годежът им не минал по проект, само че за благополучие всичко завършило с усмивки и положително въодушевление. „ За малко да откри пръстена в раницата, преди да ѝ предложа. Не паднах на един, а на два крайници. И очевидно не бях закрепил телефона добре, тъй като вместо сладко видео имаме отлични фрагменти на родопското синьо небе. Не мина по проект. Но по-хубаво не можеше да мине. Цял живот последвам това пусто сърце и постоянно се съмнявах в GPS-а му. Днес разбрах, че си е наред. Просто ме прекарва през заобиколния път ”, разказвал е създателят.

Той не крие, че след развода с някогашната си брачна половинка се е сблъсквал с доста несполуки в персоналния живот. По едно време дори се отчаял, че повече няма да срещне любовта. Писателят толкоз се разочаровал от неуспехите си, че се отказал да търси сродната си душа и наблегнал на кариерата си.

Точно тогава ориста му се усмихнала и го срещнала с Ива. В началото връзките им били единствено другарски. Той въобще не си представял, че е допустимо сред тях да се разпалят сантиментални усеща. С днешна дата обаче са щастливи родители на щерка. Блажев изрично има вяра, че човек не трябва да се плаши от предишните неточности, а самоуверено да гледа напред към новите хоризонти.

Чаровната избраница на писателя е възпитаничка на Стефан Данаилов. След като приключва НАТФИЗ, бързо стартира работа в театъра. Нейни близки настояват, че е доста надарена, само че към момента не е измежду най-популярните лица в артистичните среди. От предходната година е известна  най-много като дамата до Георги Блажев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР