Георги Блажев хлътнал до уши по Ива Папазова! Георги Блажев, прочул

...
Георги Блажев хлътнал до уши по Ива Папазова!
Георги Блажев, прочул
Коментари Харесай

Най-сетне: Ето я актрисата, която завъртя главата на Георги Блажев!

Георги Блажев вдлъбнат до уши по Ива Папазова!
Георги Блажев, прочул се в обществото откакто стана панелист в „На кафе“, се осмели да разгласи коя е дамата до него. Писателят беше самичък от много време като кой знае за какво не му вървеше с нежния пол. Той ли е с високи искания, дамите ли се оказваха все несъответствуващи, само че е реалност, че си кукуваше „самостоятелно“ от време оно.

Георги Блажев вманиачен по Ива

Е, в този момент Блажев освен си е намерил половинка, само че и не стопира да повтаря какъв брой е влюбен. В мрежата той най-сетне сподели въпросната годеница и се оказа, че тя е актриса. Казва се Ива Папазова и е пловдивчанка, само че сега работи към бургаския спектакъл.

„Казват, че щастието обичало тишината, но аз пък обичам Ива“ – това оповести гръмко Блажев като пусна и фото, на което се е гушнал с Папазова. В профила на Ива написа също, че работи за шоуто на Цитиридис. Мацката е със светла коса и прави мощно усещане, че е изцяло естествена.



Избраницата на Георги Блажев не е от вида съдбовна изкусителка и няма нищо изкуствено по себе си. Тя не си е поставила даже хиалурон в устните и явно се харесва такава, каквато е, за което можем да я адмирираме.

С писателя са дружно от месеци, само че в този момент вземат решение да признаят връзката, която май към този момент е сериозна.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР