Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, началник на ВМА

...
Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, началник на ВМА
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски на 6 май: Прекланяме се пред всички доблестни воини и медиците, които не скланят глава пред COVID-19

Генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, шеф на ВМА и основен доктор на Въоръжените сили на Република България поздрави военните и медиците във връзка Деня на храбростта и празник на Българската войска - 6 май.

Публикуваме поздрава му без редакторска интервенция:

" Честит Ден на храбростта и празник на Българската войска!

Днес се прекланяме пред всички доблестни воини, пожертвали живота си за свободата и независимостта на България. И отдаваме заслужена благодарност към всички военнослужещи, които през днешния ден са част от редиците на Българската войска!

ЗА ЧЕСТТА И СЛАВАТА В ДЕНЯ НА ХРАБРОСТТА

Използвам случая да благодаря на всички сътрудници от ВМА, които и сега се борят на няколко фронта – безстрашно и почтено!

Традиционно отлична оценка получават българските военномедицинските екипи, изпълняващи съюзническите ни отговорности на задачи зад граница.

Благодаря на сътрудниците, които повече от година не скланят глава пред невидимия зложелател – COVID-19, както и на екипите, които се грижат за нашите пациенти в така наречен „ чисти клиники”.

Заслужени поздравления и за нашите курсанти – бъдещите военни лекари, които в пандемичните изискванията потвърдиха своите качества на почтени медицински офицери.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЕДИННИ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ГОРД, ЧЕ ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА РАБОТЯ С Върховен административен съд!
Честит празник и на всички, които през днешния ден честват своя имен ден! Носете името си с горделивост! ", написа Мутафчийски.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР