Генчо, защо сега правиш така? Риалити звездата от последния сезон

...
Генчо, защо сега правиш така? Риалити звездата от последния сезон
Коментари Харесай

Генчо от "Игри на волята" разби участничка от "Ергенът", мацката отнесе тежка подигравка

Генчо, за какво в този момент правиш по този начин? Риалити звездата от последния сезон на " Игри на волята " се трансформира в топ инфлуенсър. Интересът към земеделеца от Харманли не стихва, а в това няма нищо необяснимо. Генчо си е повсеместен любим, само че показа стори в Instagram, което разочарова някои.

Виж още: Габриела Бланко атакува хората с наднормено тегло, виж и по какъв начин е изглеждала като тийн

Харманлията очевидно гледа новия сезон на " Ергенът ", тъй като въпросното стори е отдадено на една от участничките и меме, което обикаля в нета с нея. Става въпрос за Евгения и стопкадър с нея, на който не е в най-хубавата си светлина. Към фотото обаче Генчо е написал: " И не забравяйте девойки... Първо зъбите, а по-късно устата ". 

Виж още: Пиленцата на Галин - копие една на друга! Симона застана до Лидия, неразличими са 

 Instagram

В отбрана на Евгения би трябвало да се спомене, че тези стопкадри са ужасни освен за нея, а за всички девойки. Гримът и осветлението са ужасни (sorry not sorry), а за това се оплакваха и някои девойки от първи сезон на " Ергенът ". Жени не е и от девойките, които вземат участие в някакви спорове и кавги. За момента... най-малко. 

Виж още: 19 или 39? Излъга ли Теодора от " Ергенът " за годините си 

Подигравката на Генчо обаче че видяна от някои консуматори в нета, които споделиха, че не би трябвало да се поддържа сходно държание - онлайн или в онлайн пространството.

Виж още: БГ звезди стискат палци за Елисавета в " Ергенът "! Кои са звездните ѝ другари

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР