Ген. Атанас Атанасов от Демократична България каза, че е съгласен

...
Ген. Атанас Атанасов от Демократична България каза, че е съгласен
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Заедно с ПП ще сме първа сила

Ген. Атанас Атанасов от ”Демократична България сподели, че е склонен да се явят обединени с „ Продължаваме промяната “ на изборите на 2 април. ”Знаете, че Съединението прави силата. Имаме воля и сили това да се случи и на изборите това е задачата, да станем първа политическа мощ, само че отново споделям, не е решено по какъв метод това ще се случи. ”
 
Ето, ние от демокрацията, мощната българската партия, която аз съставлявам, на следващия ден имаме национално заседание и бяхме го възнамерявали преди месец и половина то да бъде организационно, техническо и главно ориентирано към локалните избори. Но условия постановат да съсредоточим главно вниманието върху това по какъв начин се явяваме на парламентарните избори, по какъв метод би трябвало да обединим напъните на тези хора, които в действителност желаят смяна в страната, сподели още по бТВ ген. Атанасов.

На национално заседание ще участват всички регионални и общински ръководители,о общински съветници и по този начин нататък. Ще чуем всички отзиви, само че, вижте, не желая да омаловажам нито едно изпитание, само че желая да ви кажа, че във всяка една партия постоянно има недоволни. Въпросът е каква тежест имат и каква група съставляват тези хора, които желаят моето изключване от партията. Това са прекомерно дребна група от хора, които са персонално наранени, разяснява той.

Дали съм добър водач? Аз, несъмнено, не мога да давам оценка за себе си. Хората дават оценка. Ние преди една година имахме национално заседание, на което се организира избор, и аз бях определен, не си припомням тъкмо какво беше съотношението, само че беше съществено. Така че в последна сметка настрана от това, в този момент още веднъж предстоят следващите избори и би трябвало да се активизираме да участваме в изборите, а да не се занимаваме с претенциите на този и оня, добави ген. Атанасов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР