Гегард Мусаси вярва, че е взел правилното решение да подпише

...
Гегард Мусаси вярва, че е взел правилното решение да подпише
Коментари Харесай

Гегард Мусаси: Бях малка рибка в UFC, а сега съм голяма риба в Bellator

Гегард Мусаси има вяра, че е взел вярното решение да подпише с Bellator. Преди това Мусаси не съумя да се контракти с Ultimate Fighting Championship за своя нов контракт. Това се случи, откакто той завоюва най-голямата борба в своята кариера в UFC. В нея Мусаси в профил с механически нокаут някогашния първенец на организацията в междинна категория Крис Уайдман.

По време на договарянията с UFC, в борбата за подписа на Мусаси се намесиха и други бойни организации, само че откакто претегли плюсовете и минусите, "Ловецът на сънища " реши да напусне кораба и да премине в този на Bellator. Той ще дебютира за организацията на 20-ти октомври против Александър Шлеменко в Bellator 185.

Мусаши съобщи в скорошно изявление за какво е удовлетворен от прекосяването си в Bellator:

"Животът е по-лесен. Бях в положение да привлека и своите другари в Bellator. Отношението, което получавам, е ужасно. Чувствам, че тук е моето място да израсна, освен аз, а цялата компания. Бях дребна рибка в UFC, в този момент съм огромна риба в Bellator. Ето за какво желая да извърша задачата си и да пораствам дружно с организацията. Тук усещам връзка, която в никакъв случай не съм чувствал с UFC. В Bellator се усещам като част от това семейство и ще направя всичко, което мога, с цел да пораствам със фамилията си ", съобщи предостатъчно и амбициозно Мусаси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР