ГДБОП иззе голямо количество канабис и задържа двама жители на

...
ГДБОП иззе голямо количество канабис и задържа двама жители на
Коментари Харесай

Спецоперация във Великотърновско: Иззето е голямо количество канабис

ГДБОП иззе огромно количество канабис и задържа двама поданици на с. Ново село. Това е станало по време на профилирана интервенция за противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Акцията на антимафиотите се е провела през вчерашния ден, директно след събирането и преместването на 40  растения от типа на конопа, отглеждани пред частен дом в селото.

Проверяват се обекти, за които има данни, че вероятно може да се прави противозаконна активност

В хода на инспекцията са арестувани двама локални поданици и са претърсени четири къщи на територията на обитаемото място. Проверени са и четири автомобила.

Снимка: Министерство на вътрешните работи

При обиските са открити и конфискувани общо пет кг сурова растителна маса, реагирала на канабис, както  и 20 кг суха маса от същата дрога. 

Снимка: Министерство на вътрешните работи

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354, алинея 1 от Наказателния кодекс, работата по което продължава под наблюдаване на ОП-Велико Търново.

Снимка: Министерство на вътрешните работи

С разпореждане на наблюдаващия прокурор двамата са арестувани за период до 72 часа, с оглед внасяне на искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР