Гаврата, дело на търсачи на известност, изпълни информационното пространство в

...
Гаврата, дело на търсачи на известност, изпълни информационното пространство в
Коментари Харесай

Младеж изненада с добрина, припомниха думи на Джоко Росич

Гаврата, дело на търсачи на популярност, извърши осведомителното пространство в страната, като постъпката ни накара за следващ път да се замислим какво е обществото ни. След като хора със противоречиво държание с месеци се оказаха на вълната на публичното внимание.

На този декор жена показа за едно положително дело, сторено от чужд юноша, което я предиздвикало да си спомни и за незабравимите думи на обичания артист Джоко Росич: " И ни се коства, че всичко е наслойка, а то не е по този начин ".

 Мъж изгубил своя портфейл по улиците на Козлодуй. Ценната движимост обаче не се оказала пропаднала. Младеж я разкрил и предал на чиновниците на реда. Козлодуецът не помни името на момчето, само че помни неговата доброта и сромност сега, когато се срещнали в РПУ-то.

Ситуацията кара брачната половинка на мъжа да възкликне: " Има я към момента човещината и добротата! " Тя взема решение да показа за случая и в обществената мрежа Фейсбук.

Добрината кара дамата да си напомни и откъс Джоко Росич, който в коментар за положителните хора и наличието им обществото:

  " Когато някой ми каже: " Абе, няма към този момент положителни хора... ", това е толкоз смешно, непоносимо, нихилистично. Страната се пука по шевовете от положителни хора! Кофти е това, че ние се вглеждаме в утайката. Пишем за утайката, четем за утайката, вършим филми за утайката. И ни се коства, че всичко е наслойка, а то не е по този начин.

Разказът на дамата е приветстван от потребителите на мрежата. Те утвърждават постъпката на младежа и са щастливи, че сходни добрини все по-често са дело на младежи. Към младия мъж заваляват и пожелания за здраве и благополучие.

Вижте целия роман на станалото на Милена К., оповестен без интервенция:

Има я към момента човещината и добротата! Пиша, с цел да благодаря на младежа, който през вчерашния ден следобяд откри и съобщи в полицията портфейла на моя брачен партньор - Цветелин Христов.

Той не помни името му, само че помни скромността и разстройването му при срещата им в РПУ-то.  Весели празници, момче, бъди блажен и осъществен!

Ти ми напомни думите на незабравимия Джоко Росич:

" Когато някой ми каже: „ А бе, няма към този момент положителни хора! ”, това е толкоз смешно, непоносимо, нихилистично. Страната се пука по шевовете от положителни хора. Кофти е това, че ние се вглеждаме в утайката. Пишем за утайката, четем за утайката, вършим филми за утайката... И ни се коства, че всичко е наслойка, а то не е по този начин!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР