Гъруин Прайс превъзмогна проблем в лакътя и дефицит от 0-2,

...
Гъруин Прайс превъзмогна проблем в лакътя и дефицит от 0-2,
Коментари Харесай

Прайс и Клейтън ще спорят във финала на Световната Гран При

Гъруин Прайс превъзмогна проблем в лакътя и недостиг от 0-2, с цел да надиграе Стивън Бънтинг и да остане в график за сполучлива отбрана на купата от Световната Гран При – негов противник в съботния край ще бъде сънародникът му от Уелс Джони Клейтън, надделял Дани Ноперт.

Прайс изоставаше с два сета на „ Куршума “ и макар проблемите в лакътя, съумя да завоюва четири поредни сета, с цел да се завърне във финала на влиятелната конкуренция. Майкъл ван Гервен, Гари Андерсън и Питър Райт отпаднаха още в понеделник вечер, само че Прайс и Клейтън потвърдиха, че са най-хубавите дартс играчи за миналите 12 месеца.

Двамата завоюваха в дует първата в историята на Уелс Световна купа през ноември предходната година, а оттогава-насам и Световното състезание, Мастърса, Висшата лига, Финалите на Световните серии по дартс, две трофеи от Европейския тур и пет от Про тура. В събота те ще спорят за огромния трофей и чек от 110 000 паунда за спечелилия.

По пъря към финала Прайс в профил поредно Майкъл Смит, Мървин Кинг, Дейв Чизнал и Стивън Бънтинг, до момента в който Клейтън се оправи с Калън Ридз, Жозе Де Соуза, Кшищоф Ратайски и Дани Ноперт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР