Гърция забрани продажба на облекла и обувки, за да предотврати

...
Гърция забрани продажба на облекла и обувки, за да предотврати
Коментари Харесай

Гърция забрани да се продават дрехи, обувки и техника през карантината

Гърция забрани продажба на дрехи и обувки, с цел да предотврати нелоялната конкуренция по време на карантината.

Забраната влиза в действие от сряда, 11 ноември. До 30 ноември живеещите в страната няма да могат да си купуват и електрически уреди, играчки, книги и други сходни артикули от супермаркетите, а профилираните магазини за тези артикули също са затворени, съобщи БГНЕС.

Министърът за развиване и вложения Адонис Георгиадис съобщи, че решението цели да се обезпечи баланс на пазара в интервала, в който са в действие рестриктивните ограничения, а огромна част от бизнеса е затворен.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
От 7 ноември Гърция влиза в строга карантина, която ще продъ...

По време на карантината в питателните магазини и в супермаркетите е неразрешена продажбата на компютри, компютърна техника и програмен продукт, телекомуникационно съоръжение, аудио и видеотехника, творби от текстил, килими, електрически домашен уреди, мебели, полилеи и други предмети за семейството, книги, играчки, дрехи и обувки.

Обсъжда опцията да бъдат отворени книжарниците, предава организация МИА.

В страната е в действие и ограничаване за гражданските полети. Забранени са полетите от множеството страни отвън Европейски Съюз, а тези от блока ще влизат в Гърция единствено с негативен тест за ковид. До края на месеца всички идващи от чужбина пасажери би трябвало да показват негативен тест за COVID-19, изработен 72 часа преди идването.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР