Гърция ще премахне много от COVID ограниченията през следващата седмица,

...
Гърция ще премахне много от COVID ограниченията през следващата седмица,
Коментари Харесай

Гърция премахва COVID ограниченията от 1 май. Какво се променя?

Гърция ще отстрани доста от Коронавирус рестриктивните мерки през идната седмица, което я трансформира в последната страна, връщаща се към живота преди пандемията.

От 1 май страната към този момент няма да изисква от влизащите на територията й доказателство за имунизация, преболедуване или негативен тест за ковид, съгласно туристическата компания Visit Greece.

Гърция, която отвори още веднъж границите си за туристи през май 2021 година, понастоящем задължава пасажерите да покажат:

Това се отнася за всички пътуващи на 5 и повече години.

В момента защитни маски би трябвало да се носят на закрито, само че министърът на опазването на здравето Танос Плеврис сподели, че те към този момент няма да се изискват, с някои изключения, от юни, напомня T+L.

"Според епидемиологичните данни и предложенията на специалистите, ние разгласяваме пътната карта за деескалация на ограниченията против пандемията COVID-19 ", сподели Плеврис в изказване по-рано този месец и добави, че "всички ограничения ще бъдат преразгледани на 1 септември, според от картината на пандемията. "

Решението за унищожаване на рестриктивните мерки идва повече от месец, откакто Гърция отстрани нуждата от попълване на формуляр за локализиране при влизане на територията й.

Страната се причислява към няколко други европейски страни в облекчаването на рестриктивните мерки, свързани с пандемията, в това число Холандия и Франция, които отстраниха тестванията за имунизирани гости, както и някои страни, създали крачка напред и отстранили всички Коронавирус ограничавания, като Обединеното кралство, Ирландия и Исландия.

Швейцария ще отстрани рестриктивните мерки за влизане в страната на 2 май, връщайки се към „ нормалните правила за достъп в Швейцария “.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР