Гърция се изправя срещу Естония днес в последен мач от

...
Гърция се изправя срещу Естония днес в последен мач от
Коментари Харесай

Адетокунбо открадна шоуто на Джузепе Меаца

Гърция се изправя против Естония през днешния ден в финален мач от група „ С “ на ЕвроБаскет 2022, само че това не попречи на звездите в селекцията на Димитрис Итудис да се позабавляват предходната вечер. Типично по мъжки то се изрази в посещаване на футболен мач.

Баскетболистите от Южната ни съседка играят мачовете си от шампионата на Стария континент в Милано, като точно там те се насочиха към „ Сан Сиро “, с цел да изгледат конфликта сред Интер и Байерн Мюнхен в Шампионската лига, който баварците завоюваха с 2:0.

Суперзвездата на Гърция Янис Адетокунбо обаче сигурно открадна шоуто преди мача, като в обществените мрежи се появиха куп фотоси и видеа от визитата на НБА играча на стадиона.

В занимателно клипче в профила му в обществената мрежа Туитър той споделя страстите си от прекарванията на „ Джузепе Меаца “, а по-късно демонстрира футболни умения и театралничи с фланелка на Интер.

Сред играчите, които се виждат на постове в обществените мрежи са Танасис Адетокунбо, Костас Папапниколау, Янулис Ларендзакис, Димитрис Аграванис, Ник Калатес, Йоргос Папаянис и Костас Адетокунбо.

Иначе Гърция към този момент си обезпечи място на финалите в Берлин като водач в своята група без проваляне досега.

Снимка: inter.it
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР