Гърция потвърди 1 997 нови коронавирусни инфекции в петък, след

...
Гърция потвърди 1 997 нови коронавирусни инфекции в петък, след
Коментари Харесай

Почти 2000 нови случая на коронавирус за денонощие в Гърция

Гърция удостовери 1 997 нови коронавирусни инфекции в петък, след 2 107 в четвъртък, като 5 от тях са разпознати на входните точки в страната, заяви Националната организация за публично здраве (EODY) в ежедневния си бюлетин.

През последното денонощие са регистрирани и 12 смъртни случая, свързани с инфекцията.

Увеличаването на броя на новите случаи на COVID-19 в Гърция, накара държавното управление да премисли ограниченията, които бе оповестило.

Говорител на държавното управление уточни, че рамката, която регламентира работата на заведенията за хранене и зоните за развлечение, може да се промени според от епидемиологичната обстановка.

Според информация на в. " Катимерини " една от вариантите е отваряне на закритите пространства единствено за имунизирани хора. Собствениците на заведения ще имат право да употребяват откритите пространства както желаят, позволявайки наличие както на имунизирани, по този начин и на неимунизирани клиенти.

Властите издадоха и строга рекомендация към хората, които се завръщат на континента от пътувания по островите, да си вършат независими проби и да носят защитни маски на всички затворени пространства, както и на откритите, в които има скупчване на хора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР