Гърция от днес също е с по-строги мерки срещу неваксинираните.

...
Гърция от днес също е с по-строги мерки срещу неваксинираните.
Коментари Харесай

Нови мерки в Гърция: Строги ограничения за неваксинираните

Гърция от през днешния ден също е с по-строги ограничения против неимунизираните. Страната ограничи достъпа на неимунизираните до културни и спортни институции, както и до вътрешните елементи на заведенията.

Тест ще се изисква за всички работещи, както и за достъп до държавните институции, козметичните и фризьорски салони, дребни магазини, църкви и външните елементи на таверни и заведения за хранене.

Най-засегнати от ограниченията на гръцкото държавно управление са заведенията, измежду които и български ресторант в центъра на Атина.

С новите ограничения оборотите на заведенията падат фрапантно.

„ Нашият отрасъл беше несъмнено доста обиден: 60-70 до 80% спад на оборота “, разяснява Цветана Бонева, която е притежател на български ресторант в Атина.

Тези, които са с български документ за имунизиране или преболедуване, се гледат под лупа, поради разкрити случаи на подправени документи.

„ Глобите са солидни и за чиновниците, и за работодателите. 80% от личния състав е имунизиран, а останалата част се тества два пъти в седмицата “, изясни Бонева.

Новите ограничения в Гърция към този момент са планувани до 6 декември. С въвеждането им се образуваха нови опашки за слагане на ваксини. Към днешна дата 65% от гърците са ваксинирани.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР