Гърмен. Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в община

...
Гърмен. Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в община
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Гърмен: Феим Иса ще стане кмет от първи тур, защото вярвате на ДПС

Гърмен. Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи дойде в община Гърмен, оповестиха от пресцентъра на партията . След срещи с поданици на селата Долно Дряново и Дъбница, се организира избирателен протест в село Дебрен. На него бяха показани претендентите на Движение за права и свободи за общински съветници отпред с претендента за кмет на община Гърмен Феим Иса.
В своето изявление пред жителите на общината водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ сподели, че общините от Родопите, Делиормана и Северозападна България имат потребност от Движение за права и свободи. България има потребност от Движение за права и свободи, от Българския етнически модел и от политиката на заедността и толерантността, завещано на нас от нашия почетен ръководител доктор Ахмед Доган, добави той.
Още от първи тур ще изберем Феим Иса, претендента за кмет на Движение за права и свободи в община Гърмен, сподели Мустафа Карадайъ. Ще изберем нашите претенденти, тъй като доста добре ги познаваме и имаме вяра на Движение за права и свободи. Те са млади, готини, знаещи, можещи и потвърдили себе си в сферите, в които се развиват, добави още той.
Видяхме какво се случи когато Гърмен потегли да прави опити, съобщи Карадайъ. Когато ги избрахме, някои хора като сираци стояха в профил и гледаха това, което се случва в Сатовча и Белица. Най-мощната и мощна партия в България е Движение за права и свободи. Това го признават и нашите съперници, които имат повече народни представители, само че споделят, че парламентарната група на Движение за права и свободи е най-силната в Народно събрание, разгласи водачът.
Председателят на Движение за права и свободи сподели, че от Гърмен ще дадем явен знак и в София, и в Брюксел, че ние докарахме демокрацията в нашата страна и застанахме срещу режима на Тодор Живков. Ще защитим демокрацията в нашата Родина и няма да позволим да има ненавист, разделяне и опълчване, съобщи още водачът.
Лидерът на Движение за права и свободи сподели, че някои хора идват и се подиграват с нашата съвест, чест и достолепие. Чрез мощ и други средства се пробват да завоюват власт. Всички ние знаем, че властта идва от хората, а не със мощ и операции, сподели още той. Някои самостоятелни претенденти си мислят, че властта е за тях и че тя им се поставя. Само в Движение за права и свободи знаем, че властта е на хората, а кметовете на кметства, общинските съветници, кметове на общини, народните представители и министрите са единствено инструмент за реализацията на властта, която идва от хората. Когато те нямат стратегии, си мислят, че властта им се поставя. Властта служи за решение на проблемите на хората, заключи водачът на Движение за права и свободи.
В своето изявление зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев сподели, че общините в Родопите имат потребност от Движение за права и свободи, освен тъй като имаме модела по какъв начин да ви оказваме помощ, а и тъй като не забравяме по какъв начин породи Движение за права и свободи. Движение за права и свободи породи от болката, поруганото достолепие на българските мюсюлмани и от техния митинг за това да имат правото да имат име и изповядват свободно религията си, да се самоопределят, сподели той. Аз съм православен християнин и етнически българин, тъй като желая да бъда подобен. Вие сте мюсюлмани, помаци и етнически турци, тъй като желаете да бъдете такива и по този начин сте се самоопределили, добави още той.
Цонев съобщи, че когато доктор Ахмед Доган сътвори Движение за права и свободи, той в действителност я сътвори от тази борба, само че не я сътвори за предишното, а за бъдещето. Създаде Българския етнически модел, от който се възхищава цяла Европа. Модела на заедността трасира пътя на България в Европейски Съюз и НАТО и сподели, че това е единствения път за добруването на нашата обща Родина, посочи той. Движение за права и свободи в Родопите няма опция и това е партията, която най-добре схваща хората от Родопите. Да живеят величествените Родопи, да живее Движение за права и свободи, да живее България!, заключи Йордан Цонев.
На митинга участваха още националният представител Елхан Кълков, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Благоевград Ведат Хюсеин, претендентът за кмет на община Сатовча Арбен Мименов и претендентът за кмет на община Белица Радослав Ревански.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР