Гарет Саутгейт трябва да остане на поста си като мениджър

...
Гарет Саутгейт трябва да остане на поста си като мениджър
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф изпрати грубо предупреждение, след като се насочи към Гарет Саутгейт за работа в Ман Юнайтед

Гарет Саутгейт би трябвало да остане на поста си като управител на Англия, вместо да се интересува от Манчестър Юнайтед, съгласно Греъм Сунес.

53-годишният Саутгейт е отпред на националния тим от 2016 година и води Англия на три огромни шампионата, достигайки до полуфиналите на Световното състезание през 2018 година Той също по този начин управлява бягането на Трите лъва до финала на Евро 2020, където те изгубиха при дузпи против Италия на Уембли.

Както е в този момент, Европейското състезание това лято ще бъде финалният шампионат, който Саутгейт следи, като договорът му изтича през декември. Футболната асоциация би желала да обвърже Саутгейт с нов контракт, само че The Star разкри по-рано този месец, че сър Джим Ратклиф също е почитател и е направил селекционера на Англия своя основна цел за правоприемник на Ерик загар Хаг.

Докато Ратклиф може да е разпален по концепцията Саутгейт да води нова епоха на " Олд Трафорд ", Сунес е безапелационен, че мениджърът на Англия не би бил подобаващ за поста - и че той би трябвало да остане на мяс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР