Гарет Бейл потвърди, че изпитва по-голямо удоволствие, когато играе за

...
Гарет Бейл потвърди, че изпитва по-голямо удоволствие, когато играе за
Коментари Харесай

Бейл закова Реал: Разбира се, че ми е по-приятно с Уелс

Гарет Бейл удостовери, че изпитва по-голямо наслаждение, когато играе за Уелс, в сравнение с когато съставлява Реал Мадрид. Актуалното наличие на Бейл в състава на Уелс за евроквалификациите против Азербайджан и Унгария не се приема добре в Испания, откакто последната поява на бързия футболист за Реал датира от 5-и октомври. 30-годишният Бейл не бе разполагаем за „ лос бланкос”, защото получи контузия в прасеца при равенството на националния отбор против Хърватия (1:1) на 13-и октомври.

Въпреки това, тази травма не го спря да тренира с островитяните през тази седмица, а испанската преса назова това „ Чудото в Уелс”. Нападателят показа, че няма самообладание да се завърне към групата.

„ Разбира се, че съм доста по-развълнуван, когато играя за Уелс. Играя с множеството играчи, които са тук, откогато бяхме при юношите. Все едно да играеш с приятелите си в парка в неделния ден – обикновено е”, призна Бейл.

„ Когато съм с групата на Уелс, приказвам родния ми език и се усещам по-добре. Това не трансформира обстоятелството по какъв начин работя на терена. Винаги давам 100% от себе си, където и да съм, тъй като желая да се развивам”, призна Бейл.

Тони Кроос, неговият съотборник в Реал Мадрид, сподели, че „ в този момент не е може би най-хубавото време” уелсецът да играе за националния си тим.

Бъдещето на Бейл с мадридския клуб е под огромен въпрос, а някогашният нападател на Реал Мадрид – Предраг Миятович, подреди целите му – „ Уелс, голф и по-късно Реал Мадрид”.

Запитан за рецензиите от испанската преса, Бейл отговори: „ Намирам го за необичайно от време на време, изключително някои фотоси, които другари ми пращат. Бях албатрос – смешно е. Намирам го за забавно”, призна Бейл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР