Гардът на Хюстън Рокетс - Ръсел Уестбруук, се присъедини към

...
Гардът на Хюстън Рокетс - Ръсел Уестбруук, се присъедини към
Коментари Харесай

Ръсел Уестбруук се присъедини към съотборниците си във Флорида

Гардът на Хюстън Рокетс - Ръсел Уестбруук, се причисли към съотборниците си във Флорида, разгласи старши треньорът на отбора Майк Д'Антъни. Уестбруук, който на 13 юли заяви, че е инфектиран с ковид, ще остане под карантина в хотелската си стая в "Дисни Уърлд ", до момента в който не даде два негативни теста за COVID-19 в границите на 24 часа.

Треньорът добави, че е малко евентуално някогашният най-полезен състезател на НБА да играе в първата от трите контроли на Хюстън, само че се надява да е подготвен за уикенда. "Очаквам всичко да е наред и той да може да играе скоро. Петък може да е малко рано. Това ще зависи от медицинския щаб и от самия Ръсел ", сподели Д'Антъни.

"Ракетите " възобновяват акция на 31 юли с дуел против Далас. 31-годишният Уестбруук има междинни индикатори от 27.5 точки, 8.0 битки и 7.0 асистенции в 53 мача преди прекъсването на сезона на 11 март поради пандемията от ковид. Гардът, който има девет участия в Мача на звездите, играе първия си сезон в Хюстън, откакто мина в отбора предишното лято след 11 сезона в Оклахома Сити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР