Гардът на Атланта Хоукс Трей Йънг все още не е

...
Гардът на Атланта Хоукс Трей Йънг все още не е
Коментари Харесай

Не е ясно кога ще играе Трей Йънг

Гардът на Атланта Хоукс Трей Йънг към момента не е ясно по кое време още веднъж ще играе, само че към този момент прави идната стъпка във възобновяване си след интервенцията на пръста, оповестиха от организацията. Към този миг даже не е оповестено по кое време ще стартира тренировки още веднъж пълноценно. Йънг мина надзорен обзор един месец след интервенцията, която претърпя на 27 февруари. С тази намеса бе възобновена скъсана връзка на дребния пръст на лявата ръка.

Атланта Хоукс разгласи, че той отбелязва прогрес във възобновяване си и ще стартира извършения за оживление на дребния пръст тази седмица. Активът на " Ястребите " е 32 победи и 39 загуби. По този метод отборът заемат последното място в плейофите на Източната конференция, а до края на постоянния сезон остават към три седмици.

Йънг записваше приблизително по 26,4 точки и 10,8 асистенции на мач, когато се контузи при загубата от Торонто на 23 февруари. След това " ястребите " са с баланс 8-7, като в понеделник победиха водача в НБА Бостън със 120:118, наваксвайки недостиг от 30 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР