Гаранцията на бившия президент Доналд Тръмп е определена на 200 000 долара по делото в Джорджия

...
Гаранцията на Доналд Тръмп е определена на 200 000 долара
Коментари Харесай

Гаранцията на Доналд Тръмп е определена на 200 000 долара по делото в Джорджия, обвиняващо бившия президент в планове да отмени загубата си на изборите през 2020 г., според подадени съдебни документи Понеделник.

Споразумението за облигации, описано в съдебна документация, подписана от окръжния прокурор на Фултън Фани Уилис и адвокатите на защитата на Тръмп, също забранява на Тръмп да сплашва съобвиняемите, свидетелите или жертвите по делото – включително в социалните мрежи медии.

Също така му е забранено да комуникира „по какъвто и да е начин, пряко или косвено“ относно фактите по делото с всеки съобвиняем или свидетел, освен чрез адвокати.

Тръмп беше обвинен миналата седмица по делото заедно с 18 съюзници, които според прокурорите са заговорили да подкопаят волята на избирателите в отчаян опит да задържат републиканеца в Белия дом, след като той загуби от демократа Джо Байдън.

Тръмп отрече всяко нарушение. Той се противопоставя на делото още преди да бъде обвинен и изтъква губернатора на Джорджия Брайън Кемп, републиканец, който отхвърли усилията му да отмени изборите, по име в публикация в социалните медии неотдавна в понеделник сутринта.

< p>Уилис вече е поставил краен срок до петък на обяд, в който всички обвиняеми да се предадат в затвора на окръг Фултън, за да бъдат резервирани. Тя предложи обвиненията на обвиняемите да се състоят в седмицата на 5 септември и делото да отиде в съда през март.

Това е четвъртото наказателно дело срещу бившия президент, който води кампания за връщане на Белия дом в 2024.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР