Гарантирахме на българските граждани и бизнеса една спокойна среда. Надявам

...
Гарантирахме на българските граждани и бизнеса една спокойна среда. Надявам
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Заварихме държавата на пауза, сега всички системи функционират

Гарантирахме на българските жители и бизнеса една спокойна среда. Надявам се да има последователност, сподели на влизане в Народно събрание служебният министър председател Гълъб Донев.

„ Гражданите чакат от държавното управление, то да взема решение техните наболели проблеми. Сега страната действа обикновено, акцентира Донев. Направихме по този начин, че България да стане център на непоклатимост за газовите доставки. Няма закъснение по Плана за възобновяване “, уверен е Донев.

„ Заварихме страната на пауза, а в този момент всички системи в страната действат. Направихме България да бъде постоянен център за газовите доставки освен за България, само че и за Източна Европа. Няма закъснение по нито една от стратегиите и плановете по Плана по възобновяване. Ние заварихме нула стартирани европейски стратегии през август предходната година, в този момент всички са стартирали. Бюджетът е подобен какъвто го одобри през юли 2022 година постоянното държавно управление. Това, което ние предложихме, не беше подкрепено, по тази причина внесохме бюджета с 6% недостиг “.

Той посъветва новите министри да вземат решения, които са значими за българските жители и да бъдат рационални.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР