Ганайският нападател на Лудогорец – Бърнард Текпетей, разкри, че към

...
Ганайският нападател на Лудогорец – Бърнард Текпетей, разкри, че към
Коментари Харесай

Текпетей: Има интерес за мен, но се целя с Лудогорец в групите на Шампионска лига

Ганайският нападател на Лудогорец – Бърнард Текпетей, разкри, че към него има интерес от няколко клуба. Офанзивният футболист изигра стабилен сезон за „ орлите “, откакто през последната акция осъществя 10 попадения и подаде за още 12 и беше с инструментална роля в 11-ата купа, извоювана от разградчани.

„ Имах диалози с моя тим, когато сезонът свърши. Те ме осведомиха, че има интерес към мен, само че не виждам по какъв начин ще ме пуснат да си отида заради идните мачове в квалификациите на Шампионска лига. От диалозите, които имах, Лудогорец желае да се опитам да оказа помощ в плейофа за влизане в групите на Шампионска лига. Смятам, че в случай че не успеем да се класираме там, то има възможност да одобряват оферта за мен “, сподели Текпетей пред медии в родината си.

„ Аз не желая да насилвам собствен трансфер, тъй като Лудогорец ще играе за класиране в групите на ШЛ, което е окей за мен. Ще напусна, единствено в случай че ме изиска някой топ тим и преценява, че офертата е добра “, акцентира той.

Текпетей бе закупен от Шалке 04 и има още две години по своя контракт с клуба от „ Хювефарма Арена “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР