Ганайският ас на Лудогорец - Бърнард Текпетей, разкри възможността да

...
Ганайският ас на Лудогорец - Бърнард Текпетей, разкри възможността да
Коментари Харесай

Текпетей: Не мога да кажа, че ще остана в Лудогорец

Ганайският ас на Лудогорец - Бърнард Текпетей, разкри опцията да напусне „ зелените “ по време на настоящия зимен трансферен прозорец.

Бившият футболист на Шалке 04, който дойде в Разград преди към три години, се трансформира в главен състезател на отбора от първите си дни в клуба.

26-годишният африканец е в блестяща форма и през този сезон, отбелязвайки 11 гола и давайки 7 асистенции в 32 мача във всички шампионати. Звездното показване на Текпетей е привлякло вниманието на няколко клуба, като съгласно медиите в Сърбия това са Цървена звезда и Динамо Загреб.

В изявление за Asempa FM Текпетей загатна за вероятността да напусне Лудогорец, като изрази предпочитание за " конкуренция ".

„ Не мога да кажа, че ще остана в Лудогорец, тъй като съм състезател, който постоянно желае състезание. Работим и гледаме напред, с цел да осигурим трансфер през януарския трансферен прозорец. Но в случай че не мога да напусна, ще оказа помощ на тима да се бори да играе в Шампионската лига “, сподели ганаецът, който изпадна от окончателния състав на „ черните звезди “ за Купата на африканските народи.

Ghanaian forward Bernard Tekpetey contemplates departure from Ludogorets in January transfer window
— Ghanasoccernet.com (@Ghanasoccernet)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР