Games Radar предостави информация за предстоящ рестарт на франчайза за

...
Games Radar предостави информация за предстоящ рестарт на франчайза за
Коментари Харесай

Джеймс Камерън ще снима нов филм за Терминатора

" Games Radar " даде информация за иден рестарт на франчайза за Терминатора, режисиран от Джеймс Камерън.


Камерън е споделил пред " Dell Tech World ", че е почнал да написа сюжет за филм за Терминатора, само че желае да види по какъв начин ще се " развие изкуственият разсъдък, преди да продължи ", което може да има меко казано плашещи последствия.

Въвеждането на изкуствен интелект в рестартирането на " Терминатор " на Джеймс Камерън отваря цялостен нов свят от благоприятни условия за франчайза и ще излъжем, в случай че кажем, че не сме любопитни и малко разчувствани от тази смяна в посоката. С други думи, действието на новия филм за Терминатор евентуално ще се развива в средата на сенчеста война сред хората и машините.

Тъй като изкуственият разсъдък е толкоз горещо обсъждана тематика в наши дни, разумно е Джеймс Камерън да желае да изследва тази територия във кино лентата за Терминатора. Казват, че изкуството подражава на живота, и като се има поради какъв брой всемогъщ стартира да става изкуственият разсъдък в всекидневието ни, не можем да не се запитаме какво би се случило, в случай че тази технология попадне в несъответствуващи ръце. В предишното сме виждали филми, които изследват тази територия ( " Специален отчет ", " Матрицата " ), само че можем да кажем, че не сме я виждали в епичния мащаб, който Джеймс Камерън е кадърен да показа във кино лентата за Терминатора.

През 2023 година технологията е достигнала до степен, която не бихме могли да си представим преди десетилетия. Тъй като Джеймс Камерън не бърза и чака съвършения миг, който да преследва във връзка с това по какъв начин изкуственият разсъдък ще се впише във кино лентата за Терминатора, знаем сигурно, че визията му ще има забележителна дълбочина. Все отново става дума за мозъка, който ни даде " Аватар ".

Джеймс Камерън ни донесе първите два кино лентата за Терминатора: " Терминатор " и " Терминатор 2: Денят на Страшния съд ". Последният се счита за един от най-великите екшъни, създавани в миналото, и за това има основателна причина. Но по-късно имаше поредност от продължения, на които Камерън не беше сценарист или режисьор (въпреки че продуцира " Тъмна орис " ) и които не се показаха добре спрямо първите две елементи.

Разрастването на изкуствено интелигентните технологии в актуалната просвета може да се окаже тъкмо този катализатор, от който се нуждаем, с цел да се доразвие това, което направи истинските филми за Терминатора толкоз емблематични. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР