Галя от Сатен“, която някога топлеше леглото на Слави Трифонов,

...
Галя от Сатен“, която някога топлеше леглото на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Слави Трифонов изгуби много заради Галя от „Сатен“

Галя от „ Сатен “, която в миналото топлеше леглото на Слави Трифонов, поддържа супер форма. По нищо не й проличава, че е трансферирала 40-те. Помните ли кръшната Галя Христова, която при започване на века танцуваше в „ Шоуто на Слави ”? Днес тя е на 42 години, само че още си е секси.

 Резултат с изображение за Галя от „ Сатен “ секси и на 42

Блондинката няма и грам наднормено тегло, а тялото й е като изваяно. Краката й наподобяват отлично в ултракъси панталонки – прави са, стегнати и с опъната кожа, видяха през обективите си папараците на „ Уикенд ”.

След като напусна Слави, някогашната шефка на балет „ Сатен ” се опита да пробие като певица, само че опитът й да покори музикалната сцена се оказа цялостен неуспех. После се задоми за предприемача Смилен Манов и му роди щерка, а през днешния ден се подвизава като преподавателка по танци в частна школа.

Преди няколко дни силистренката се разхождаше с 11-годишната си дъщеря Карина и домашният им любим – кученце йорки, покрай дома им в столичния кв. „ Гео Милев ”. Галя беше облечена с черен потник и сатенени къси панталони, а в ръката си стискаше торба с хранителни покупки.

Припомняме, че по време на пребиваването си в „ Шоуто на Слави “ Галя имаше връзка с продуцента и водещия Слави Трифонов. След раздялата им обаче се принуди да напусне предаването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР